Autosave Microstation, desactivar

Cando somos novos empregando Microstation, adoitan cometer erros graves porque o Autosave (autosave) está activo. Xeralmente en AutoCAD non se usa, aínda que existe porque afecta o desempeño da máquina.

O perigo

Recordo cando coñecín Microstation, abrín un mapa de contorno e comezaba a xogar coa información tratando de comprender a similitude con AutoCAD. Entón, intentei un manual de similitudes que trouxo a versión J, os comandos recortan, compensan, copian, móvense, xiren, explotan, solicitan ...

Un pouco decepcionado de que o doado de AutoCAD parecía complexo en Microstation, pechei Microstation. Ups!

Cando abri-los de novo el arruinado todo ... Eu me fixen tolo en silencio e, catro días despois lembrar o administrador do departamento de todos chamou e quería matar quen fixera o dano ... hehe, gratificações de prostitución.

Anos máis tarde, en pleno bo capuchino díxenlle que fora e a risa probou case o mesmo que o café ... como di Gabriel García Márquez, cortina.

microespiración automática

A vantaxe

A microstación trae a opción de gardar automaticamente de forma predeterminada e, polo xeral, non o desactivamos porque non afecta a velocidade da máquina e gárdanos o tempo de traballo na memoria RAM e presionando o botón Gardar.

Desactiva a función de gardar automaticamente

Para desactivar a función de gardar automaticamente, debes ir a "espazo de traballo / preferencias / operación"e aquí desactivamos a opción"Gardar automaticamente os cambios de deseño"

Deixe un comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

Este sitio usa Akismet para reducir o spam. Aprende a procesar os teus datos de comentarios.